پیام خود را بنویسید

جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای تئوری نواری

مهدی بهزاد، منوچهر راد، رضا تقی پور، سید میثم موسوی راد، سید حمید سادات حسینی،
دوره ۱، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۸۳ )
چکیده

          این مقاله به بحث در مورد تحلیل عملکرد در امواج برای یک نمونه از شناورهای زیر سطحی - زیردریایی توریستی-  می پردازد. این بررسی از دیدگاه دریازدگی مسافرین این شناور صورت می پذیرد و تأثیر پارامترهای متفاوت مؤثر در عملکرد این شناور در امواج با استفاده از تئوری نواری بررسی می‌شود. این پارامترها شامل فرم بدنه، وضعیت دریا، جهت امواج، عمق، سرعت و مدت زمان انجام عملیات می باشند. نتایج بررسی نشان می‌دهد که امواج از روبرو بیشتر از امواج از عقب برروی حرکات شناور تاثیر می‌گذارند. همچنین تاثیر مدت زمان سفر، عمق عملیاتی و سرعت شناور بر ضریب عملکرد مورد بررسی قرار گرفته‌اند.


حمید زراعتگر، فرانک عابد حسین نژاد،
دوره ۲، شماره ۱ - ( ۱۲-۱۳۸۴ )
چکیده

امواج دریا منجر به تحمیل مقاومت اضافی بر کشتی میگردند که این مقاومت علاوه بر مقاومت موجسازی است که در آب راکد بهنگام حرکت کشتی اتفاق میافتد. نیروی کل وارده بر کشتی در موج در صفحه موازی سطح آب را میتوان به دو بخش مقاومت اضافی و نیروی دریفت تجزیه نمود.

در این مطالعه بر اساس تئوری گریتسما و بویکلمن یک برنامه کامپیوتری نوشته شده است. این برنامه قادر است نیروی دریفت و مقاومت اضافی وارده بر کشتی را در سرعتهای مختلف کشتی، زاویه برخورد مختلف و در امواج منظم ویا نامنظم محاسبه نماید. پس از تهیه برنامه، برنامه با نتایج منتشر شده دیگر معتبر سازی شده است. در ضمن یک مطالعه پارامتری برای تعیین اثر متغیرهای مختلف بر مقدار نیروی دریفت و مقاومت اضافی با استفاده از این برنامه کامپیوتری نیز انجام شده است.

 



صفحه ۱ از ۱     

Creative Commons License
International Journal of Maritime Technology is licensed under a

Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.